ADIYAMAN / TUT - Boyundere Hatice Yıldırım Ortaokulu

10 -16 MAYIS ENELLİLER HAFTASI

TÜRKİYE  YÜZYILI MAARİF MODELİ GÖRÜŞ VE ÖNERİ TOPLANTISI

Mart Ayı KALEM PROJESİ faaliyetlerimiz.

Mrt

KALEM PROJESİ çerçevesinde  öğrencilerimiz okuma saatlerini daha verimli geçiriyor.

Mrt

Bugün 21 Mart, Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü.

Mrt

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ KAPSAMINDA YAPILAN ÇALIŞMALARIN YER ALDIĞI DEYİMLERE VE ATASÖZLERİ RESİM SERGİSİ

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü.

Mrt

İstiklal Marşı'mızın Milli Marş olarak kabul edilmesinin 103.yıl dönümü.

Mrt

Adıyaman Milli Eğitim Müdürlüğümüzün yürütmüş olduğu KALEM Pojesi tanııtıldı.

OKULUMUZ KENDİ ENERJİSİNİ ÜRETİYOR

Okulumuz güneş enerjisi sayesinde kendi enerjisini üreterek ülkemizin ve okulumuzun ekonomisene katkı da bulunuyor.

7.Sınıf öğrencilerimizden konu tekrarı panosu.

Ock

Öğrencilerimiz mutlu bir şekilde karnelerine kavuştular. Asıl başarının iyi bir  insan olması gerektiğinin bilinciyle tatile başladılar.

Ock

Öğrencilerimizin Sosyal Bilgiler dersinde İnsanlar, Yerler ve Çevreler ünitesinde iklimin hayatımıza etkisi konulu çalışmaları.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığınca, cumhuriyetin ikinci yüzyılında eğitim sistemini güçlendirmek amacıyla rehber teşkil etmesi için hazırlanan, "Cumhuriyetin 100. Yılı: Eğitimde Geleceğe Bakış Raporu" yayımlandı.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında düzenlenen hikaye yarışması